Meteen naar de inhoud

Dakisolatie Zeeland

Dak laten isoleren?

Wil je meer weten over de dakisolatie in Zeeland? In één minuut vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt daarna binnen 2 werkdagen een persoonlijk prijsvoorstel. Zo weet je precies wat dakisolatie kosten gaat. Daarna besluit je zelf of je het dak of de zolder laat isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom dakisolatie?

Via het dak van een huis kan veel warmte ontsnappen. Dit kun je voorkomen met dak- of zolderisolatie. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je maandlasten.

Krijg meer woongenot

Verbruik minder energie

Verhoog woningwaarde

Isolatie voor ieder dak

Daken kunnen met verschillende materialen en op meerdere manieren worden geïsoleerd. Wij kunnen alle platte en schuine daken van binnen óf van buiten isoleren. Op basis van het dak en jouw voorkeur sturen we jou een vrijblijvend voorstel. Benieuwd welke vorm van dakisolatie in jouw situatie het beste is? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Isolatie plat dak

Wij isoleren platte daken van binnenuit of van buitenaf. Wanneer dit vanaf de binnenkant wordt gedaan, zal het isolatiemateriaal rechtstreeks onder de dakconstructie worden geplaatst. Als er van buitenaf geïsoleerd wordt, zal eerst de dakbedekking moeten worden verwijderd. Dat gebeurt vaak bij het vervangen van een platdak.

Isolatie schuin dak

Een hellend dak kan eveneens van binnen of buiten worden geïsoleerd. Dakisolatie van de binnenkant komt het meeste voor, omdat isolatie dan direct onder de dakconstructie kan worden geplaatst. Bij isolatie van buitenaf zullen echter eerst alle dakpannen van het dak moeten worden gehaald. Wij isoleren schuine daken van binnen of van buiten.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Met ervaring in de regio zijn wij dé specialist voor dakisolatie in Zeeland

Ervaring

Hulp en advies van ervaren isolatiemonteurs

Maatwerk

Voordelige prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Zeeland. Woon je in de gemeente Terneuzen, Middelburg, Vlissingen, Goes, Hulst, Tholen, Sluis, Borsele, Kapelle, Schouwen-Duiveland, Reimerswaal, Veere of Noord-Beveland? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.

💬 Gratis advies