Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Middelburg

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Middelburg en omgeving!

Isoleren in Middelburg

Isolatiebedrijf in Middelburg nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Middelburg. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Onze isolatiemonteurs zijn specialist in het isoleren van particuliere huizen en bedrijven in het zuidwesten van het land. We werken in de hele provincie Zeeland, dus ook bij jou in Middelburg helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Je krijgt altijd binnen 2 werkdagen een reactie.

Kruipruimte isolatie

In Middelburg kan kruipruimte isolatie worden toegepast door isolatiemateriaal aan de onderkant van de kruipruimte te plaatsen. Dit zorgt voor een droge en warme luchtlaag die kou en vocht tegengaat dat anders via de bodem omhoog zou komen. Hierdoor blijft de warmte langer in huis en kan een vochtige of natte bodem voorkomen worden. Als je last hebt van schimmel, stank of rot, kan bodemisolatie zeker aan te raden zijn.

Vloerisolatie Middelburg

Als je in Middelburg woont en vloerisolatie wilt laten uitvoeren, wordt dit aan de onderkant van de vloer bevestigd. Dit helpt om vocht en kou uit de kruipruimte tegen te houden en zorgt voor energiebesparing en meer comfort. Als de vloer van jouw woning nog niet is geïsoleerd of als je last hebt van een koude vloer, neem dan gerust contact op voor advies. Je kunt ook gratis een vrijblijvende offerte aanvragen.

Spouwmuurisolatie

Als je in Middelburg woont, is het isoleren van de spouwmuur een populaire manier om je huis beter te isoleren. Bij spouwmuurisolatie wordt isolatiemateriaal aangebracht in de luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Hierdoor blijft de hitte in de zomer buiten en blijft het in de winter langer warm binnen. Dit betekent minder energiekosten en meer comfort voor jou.

Gevelisolatie Middelburg

Gevelisolatie, ook wel muurisolatie genoemd, is het isoleren van de buitenkant van een woning. Dit kan bij elk huis in Middelburg worden gedaan en er zijn verschillende materialen, kleuren, vormen en afwerkingen om uit te kiezen. Als je benieuwd bent naar welke isolatie het beste is voor de gevels van jouw woning, neem dan vrijblijvend contact op voor advies en een gratis offerte.

Dakisolatie Middelburg

Een dak kan zowel aan de binnen- als buitenkant worden geïsoleerd. Bij dakisolatie aan de binnenzijde wordt de isolatie direct tegen de dakconstructie bevestigd, terwijl bij isolatie van buitenaf alle pannen, panlatten en stoftengels van het dak moeten worden verwijderd. Wij kunnen zowel platte als schuine daken van binnen en buiten isoleren. Als je advies of een offerte wilt voor dakisolatie, neem dan vrijblijvend contact op.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Middelburg

Ervaring

Hulp en advies van ervaren isolatiemonteurs

Maatwerk

Voordelige prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Middelburg is actief in de hele gemeente. Woon je in Middelburg, Arnemuiden, Kleverskerke, Nieuw- en Sint Joosland, Sint Laurens, Brigdamme, Oranjeplaat, Nieuwe Abeele, Oudedorp, Schellach, Abdij of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies