Meteen naar de inhoud

Vloerisolatie Zeeland

Vloer laten isoleren?

Wil je meer weten over vloerisolatie in Zeeland? In één minuut vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een persoonlijk prijsvoorstel. Zo weet je precies wat vloerisolatie kosten gaat. Daarna bepaal je zelf of je de vloer door ons laat isoleren of niet. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom vloerisolatie?

Via de vloer van een huis komt in de regel veel kou naar binnen. Dit kun je voorkomen met vloerisolatie. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je maandlasten.

Krijg meer woongenot

Verbruik minder energie

Verhoog woningwaarde

Bodem- of vloerisolatie?

Het onderscheid in bodem- en vloerisolatie zit in de plek waar de isolatie wordt aangebracht. Bij vloerisolatie gebeurt dit vlak onder de vloer (of aan de bovenzijde van de kruipruimte). Dit hangt af van het type vloer en jouw voorkeur. Neem daarom vrijblijvend contact op over de meest geschikte vloerisolatie voor de vloer van jouw woning in Zeeland.

Houten vloer

Een houten vloer kan van bovenaf worden geïsoleerd, bijvoorbeeld als de kruipruimte te weinig hoogte heeft. Maar in dat geval zal de vloer er wel eerst helemaal uit moeten worden gehaald. Daarom gebeurt vloerisolatie bij houten vloeren meestal vanuit de kruipruimte. Isolatiemateriaal wordt dan tussen de balken aan de onderzijde van de vloer geplaatst.

Betonnen vloer

Bij het isoleren van betonnen vloeren wordt isolatiemateriaal meestal aan de bovenkant van de kruipruimte bevestigd, dus rechtstreeks tegen de onderzijde van de vloer. Maar een betonvloer kan ook via bodemisolatie worden geïsoleerd. In dat geval wordt het isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte geplaatst. Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Met ervaring in de regio zijn wij dé specialist voor vloerisolatie in Zeeland

Ervaring

Hulp en advies van ervaren isolatiemonteurs

Maatwerk

Voordelige prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Zeeland. Woon je in de gemeente Terneuzen, Middelburg, Vlissingen, Goes, Hulst, Tholen, Sluis, Borsele, Kapelle, Schouwen-Duiveland, Reimerswaal, Veere of Noord-Beveland? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.

💬 Gratis advies