Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Zeeland

Spouwmuur laten isoleren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Zeeland? In één minuut vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een persoonlijke offerte. Zo weet je precies wat spouwmuurisolatie kosten gaat. Vervolgens besluit je zelf of je de spouwmuur laat isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom spouwisolatie?

Via de spouwmuur van een huis kan veel warmte ontsnappen. Dit kun je voorkomen met spouwmuurisolatie. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je maandlasten.

Krijg meer woongenot

Verbruik minder energie

Verhoog woningwaarde

Spouwmuurisolatie

In Zeeland is spouwmuurisolatie een van de meest populaire vormen van isolatie. Het isoleren van de spouwmuur kan namelijk bij iedere woning die vanaf 1920 gebouwd is (met een spouw van minimaal 4 centimeter breed). Daarnaast kan het doorgaans binnen één dag uitgevoerd worden en is het relatief goedkoop. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte.

Spouwmuur isoleren

Wanneer een spouwmuur wordt geïsoleerd, gaat er isolatie in de spouw (dat is de luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuur). Het vullen gaat via een aantal boorgaten. Het aantal gaten en de grootte ervan hangt samen met het isolatiemateriaal dat je kiest en de muur. Uiteraard zal alles na het isoleren weer netjes worden dichtgemaakt. Je ziet er daarna dus niets meer van.

Isolatiemateriaal

Spouwmuurisolatie kan met diverse isolatiematerialen. De keuze hangt ondermeer af van de breedte van de spouw. Bij van een smalle spouw wordt vaak UF-schuim, CFK-vrij purschuim of schuimparels van polystyreen aanbevolen. Bij een bredere spouw kiest men vaker voor glas- of steenwol. Wij adviseren je hierin graag gratis en vrijblijvend.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Met ervaring in de regio zijn wij dé specialist voor spouwmuurisolatie in Zeeland

Ervaring

Hulp en advies van ervaren isolatiemonteurs

Maatwerk

Voordelige prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Zeeland. Woon je in de gemeente Terneuzen, Middelburg, Vlissingen, Goes, Hulst, Tholen, Sluis, Borsele, Kapelle, Schouwen-Duiveland, Reimerswaal, Veere of Noord-Beveland? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.

💬 Gratis advies